KJaiatehnikas Viimsi parim valik robotniidukeid !

 

Tehnikaajastu, kus me elame, on tõesti väga põnev. Iga päev võib tuua juurde uusi huvitavaid seadmeid. Viimase aja üks popimaid leiutisi muruniitmise vallas on kindlasti iseniitev muruniiduk. See on väike vahva „lammas”, mis niidab teie muru iseseisvalt ega vaja pidevat järelevalvet. Aku tühjenemise korral oskab masin ise laadimisjaama suunduda ja täis akuga jälle murulapile naasta.

Robotniidukeid leidub turul väga erinevate hindadega, mistõttu on hea täpselt teada, millist mudelit ja miks valida.

Esiteks hinnake, kui sile või konarlik on teie murupind. Tegelikult suudab enamik robotniidukeid ebatasasusega toime tulla, seega ei pea murulapp olema peegelsile. Samuti suudavad robotid manööverdada ümber basseinide, puude-põõsaste ja muude takistuste.

KJaiatehnika poes viimsis aitavad spetsialistid leida teie aiale sobiliku robotniiduki.

.

Lisa kommentaar